2014 m. rugsėjo 8 d., pirmadienis

Spaghetti su pievagrybiais

Iš serijos greitų ir skanių patiekalų.



Reikia:
Makaronų spaghetti,
200 g pievagrybių,
200 g dešros (virtos ar keptos mėsos),
didelio svogūno,
kelių nedidelių pomidorų,
druskos,
pipirų,
2 skiltelių česnako,
šviežių petražolių.


Makaronus virti pagal rekomendacijas ant pakuotės. Keptuvėje pakepinti svogūnus, dešrą ar mėsą ir nedideliais kubeliais supjaustytus pomidorus. Pabaigoje įmesti susmulkintus česnakus. Į keptuvę įmesti perkoštus makaronus, pagal skonį įdėti prieskonių ir išmaišyti. Paskaninti petražolėmis ir vaišintis. Skanaus!

Mama Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą