2014 m. vasario 6 d., ketvirtadienis

Pyragėliai su daržovėm


Reikės:
  • 3-4 stikl. miltų,
  • 1 stikl. kefyro,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 a.š. cukraus,
  • 1 a.š. druskos,
  • 0,3 a.š. sodos.
  • Aliejaus kepimui - apie 2 stikl.

Įdarui:
  • 3-4 morkų,
  • 2 svogūnų, 
  • pipirų, druskos




Pasiruošiam įdarą. Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną apkepti, pagardinti pipirais ir druska. Paliekam vėsti.
Sodą nugesiname kefyre, viską sudedame, išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta, nes tada iškepti pyragėliai bus kieti.
Pasidaliname tešlą į norimo dydžio gumulėlius, dedame įdarą, formuojame pyragėlius ir kepame gilioje keptuvėje, kol gražiai paruduos.

Mama Laima

5 komentarai: