Reikės:
- 3-4 stikl. miltų,
- 1 stikl. kefyro,
- 2 kiaušinių,
- 2 a.š. cukraus,
- 1 a.š. druskos,
- 0,3 a.š. sodos.
- Aliejaus kepimui - apie 2 stikl.
Įdarui:
- 3-4 morkų,
- 2 svogūnų,
- pipirų, druskos
Pasiruošiam įdarą.
Sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną apkepti, pagardinti pipirais ir
druska. Paliekam vėsti.
Sodą
nugesiname kefyre, viską sudedame, išminkome tešlą. Tešla turi būti nekieta,
nes tada iškepti pyragėliai bus kieti.
Pasidaliname
tešlą į norimo dydžio gumulėlius, dedame įdarą, formuojame pyragėlius ir kepame
gilioje keptuvėje, kol gražiai paruduos.
Mama
Laima
Tikrai isbandysiu, vien todel kad be mieliu tesla :)
AtsakytiPanaikintiSkanaus ;)
PanaikintiSuper, būtinai išbandysiu!:)))
AtsakytiPanaikintiSkanaus :)
PanaikintiEsu išbandžiusi, labai patiko, būtent dėl to, kad tešla be mielių ir tokia minkštutė bei puri. Įdarui naudojau dar kopūstus ir paprikas, tiko!
AtsakytiPanaikinti