- 500 g moliūgo (nulupto ir supjaustyto),
- 2 valg. šaukštai aliejaus,
- 1 svogūnas, 3 valg. šaukštai paprikos miltelių (prieskonių),
- 1 skiltelė česnako,
- 1 valg. šaukštas miltų,
- 3 valg. šaukštai grietinės,
- druskos,
- pipirų,
- maltų kmynų.
Moliūgą
nulupame ir supjaustome (aš pjaustau plonom juostelėm), pabarstome druska,
pipirais, trupučiu kmynų, apšlakstome actu, viską permaišome.
Aliejuje
trumpai pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus su smulkiai sukapotais česnakais.
Į pakeptus svogūnus sudedame paprikos miltelius ir moliūgą, taip troškiname,
kol moliūgas suminkštės (galima įpilt vandens, jei to trūksta). Ragaujame. Jei
trūksta prieskonių - pridedame. Miltus sumaišome su grietine ir sudedam į
moliūgo masę, viską gerai permaišom, užverdam dar kartą ir patiekiame prie
mėsos.
Mama
Laura
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą