2024 m. vasario 2 d., penktadienis

Užkandėlės su ožkos sūriu ir džiovintais pomidorais




Reikės:
  • Krekerių (idealu, kad jie būtų su juntamu druskos skoniu)
  • 150 g skrudintų, lukštentų saulėgrąžų
  • 200 g minkšto ožkos sūrio
  • 100g džiovintų pomidorų (kitą kartą naudosiu konservuotus džiovintus pomidorus savo sultyse)
  • alyvuogių aliejaus
  • džiovinto rozmarino,
  • druskos.

Saulėgrąžas kepiname, sutriname trintuve.





Taip pat darome ir su pomidorais. Dėkite druskos, rozmarino, alyvuogių aliejaus iki jums reikiamos konsistencijos.





Jei aliejaus nepadauginsit galėsite suformuoti ir rutuliukus. 
Užtepėlės likučius galima laikyti savaitę laiko šaldytuve uždarytame stiklainyje. Įpylus daugiau aliejaus ir ilgiau.
Imam krekerį, dedam minkšto ožkos sūrio ir tepam pasiruošta pomidorų užtepėlę.

Skanaus!






Eliza

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą