- 250 g cukraus pudros,
- 5 kiaušiniai,
- 250 g maltų lazdyno riešutų.
Kiaušinius
su cukraus pudra plakame apie 10 min, sudedame riešutus ir vėl gerai viską
permaišome. Kepimo formą galima išklot kepimo popieriumi arba ištept riebalais
ir pabarstyt džiūvėsiais, tada masę supilame į formą ir kepame įkaitintoje
orkaitėje 160°C 30 min. Jei kepsit ne apvalioj formoj, ar pyragą storesnį tai ir
kepimo laikas ilgės. Mes mėgstam plonesnį.
Mano
šeima mėgsta šokoladą. Juo aptepu viršų kol šiltas, jei kam pasirodys pyragas
per drėgnas, sekantį kartą galit įdėt 2 valg. šaukštus miltų. Taip pat galit
išbandyt su maltais graikiškais riešutais.
Šis
pyragas vakaro nesulaukia.
Skanaus.
Mama
Laura
Turėtų būti skanu !!!
AtsakytiPanaikintio tai miltu apskritai nereikia ?
AtsakytiPanaikinti