Viename internetiniame puslapyje radau įdomų ir bent man dar
negirdėtą receptuką. Nutariau išbandyti. Skonis pranoko lūkesčius, vyras
irgi įvertino teigiamai :)
Reikėjo:
apie 0.5 kg ridikėlių,
stiklinės vandens,
stiklinės balto vyno acto,
2 šaukštelių druskos,
2 šaukštelių cukraus,
šaukšto garstyčių grūdelių,
lauro lapų,
juodųjų pipirų,
2 skiltelių česnako,
pundelio šviežių krapų ( gali būti su žiedynais).
Vandenį
sumaišyti su actu, cukrumi ir druska. Į stiklainį sudėti pjaustytus
griežinėliais ridikėlius, garstyčių grūdelius, pipirus, lauro lapus,
pjaustytus česnakus ir krapus. Užpilti marinatu ir dėti į šaldytuvą.
Ragauti po paros! Skanaus :)
Mama Agnė
Niekada nepagalvojau marinuoti ridikelius! Būtinai išbandysiu :)
AtsakytiPanaikintiKoks įdomus receptas. Kitą pavasarį bandysiu ir aš :)
AtsakytiPanaikintiBandysiu
AtsakytiPanaikinti