2020 m. balandžio 21 d., antradienis

Krabų lazdelės tešloje

Skanu tiek šiltos, tiek šaltos kaip užkandis. Kam norisi padažo, tinka majonezas arba grietinė, galima ir sumaišyti abu produktus.



Reikėjo:

  • Krabų lazdelių  - 300 g.,
  • Miltų - 100 g.,
  • Kiaušinių - 3 vnt.,
  • Majonezo - 3 šaukštus,
  • Raudonosio paprikos miltelių - 1 arbatinio šaukštelio,
  • Smulkintų krapų (tinka šaldyti) - 1šaukšto,
  • Druskos,
  • Aliejaus kepimui.

Krabų lazdeles perpjoviau išilgai, per pusę.



Iš likusių produktų sumaišiau tešlą.



Keptuvėje įkaitinau aliejų, lazdeles pamirkiau tešloje ir apkepiau iš abiejų pusių.
P.S. Aliejaus, į keptuvę, reiktų įpilti biški daugiau, nei pvz. blynams.

Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą