2018 m. birželio 2 d., šeštadienis

Riešutų ir sėklų užkandis



  • Apie 300 g įvairių nesūdytų riešutų – galima naudoti migdolus, graikinius, bertoletijų, karijų ir lazdynų, anakardžių bei žemės riešutus.
  • 1-2 saujų moliūgų sėklų ir truputis saulėgrąžų.
  • 3-4 valgomų šaukštų sojų padažo.


Orkaitę įkaitinti iki 110oC. Riešutus reikia sudėti ant kepimo popieriaus ir paskrudinti apie 10-15 min., kol įgaus auksinį atspalvį. Tada suberti sėklas, sumaišyti ir viską sugrąžinti į orkaitę dar 5-10 min. Riešutus ir sėklas apšlakstyti sojų padažu ir gerai išmaišyti.


Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą