2018 m. gegužės 21 d., pirmadienis

Šašlykai marinuoti su kiviu

Šį pavasarį, iš internete sklandančių šašlykų marinavimo receptų, turbūt populiariausias yra su kiviais. Nutarėm išbandyti ir mes. Jo variacijų yra visokių, mes irgi truputį perdarėm pagal save, teisingiau pagal aplinkybes :) 

Mes turėjome:
  • 2 kg kiaulienos,
  • 2 didelius kivius,
  • druskos,
  • juodųjų ir kvepiančių pipirų,
  • truputį prieskonių mišinio šašlykams.






Supjaustytą mėsą su pipirais ir druska truputį pamaigiau, "pamasažavau" ir palikau porai valandų. Po to smulkiai supjausčiau kivius, įbėriau šaukštelį prieskonių mišinio ir sumaišiau su mėsa. Palikau pastovėt gerą valandą.
 Mėsa iškepus buvo iš ties sultinga ir minkšta.


Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą