Šį pavasarį, iš internete sklandančių šašlykų
marinavimo receptų, turbūt populiariausias yra su kiviais. Nutarėm išbandyti ir
mes. Jo variacijų yra visokių, mes irgi truputį perdarėm pagal save, teisingiau
pagal aplinkybes :)
Mes turėjome:
- 2 kg kiaulienos,
- 2 didelius kivius,
- druskos,
- juodųjų ir kvepiančių pipirų,
- truputį prieskonių mišinio šašlykams.
Supjaustytą
mėsą su pipirais ir druska truputį pamaigiau, "pamasažavau" ir
palikau porai valandų. Po to smulkiai supjausčiau kivius, įbėriau šaukštelį
prieskonių mišinio ir sumaišiau su mėsa. Palikau pastovėt gerą valandą.
Mėsa
iškepus buvo iš ties sultinga ir minkšta.
Zita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą