Kad šiek tiek greičiau
būtų, naudojau bemielę sluoksniuotą tešlą. Grybus pamerkiau iš vakaro. Ryte
juos apviriau ir sumaliau su mėsmale. Šis darbas labai patiko mažajam. Tada grybus
pakepinau su svogūnais. Tešlą šiek tiek pakočiojau ir formas išspaudžiau su
stikline. Tolimesnis darbas, paruošti pyragėlius kepimui, labai patiko vaikams.
Galiausiai sudėjome juos į skardą, aptepėm kiaušiniu ir dėjom į orkaitę. Kepame
kol gražiai pakyla ir paruduoja. Gaminant pyragėlius, reikia labai gerai
užspausti kraštus. Kadangi gamino vaikai, tai gavosi kaip gavosi ;). Kitas
kartas jiems bus tikrai sėkmingesnis.
Skanaus! Jie pas mus
ištirpo, taip kaip sniegas ;)
Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą