2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Fotorėmelis gimtadienio šventei


Artėjant dukrytės 5-ajam gimtadieniui pradėjau internete ieškoti įdėjų "Šunyčių patruliu" tema.  Šuniukų mada nepraeina pas mus jau antri metai. Atrodo kiti vaikai greitai pamilsta kitus personažus, o ir madas, animaciniai filmukai diktuoja vis naujas, arba prikeltas senas. O pas mus antri metai vienas brendas, tinka viskas kas yra su patruliais. Visur šuniukai, šuniukai patruliai :)  Akį patraukė fotorėmelis. Pagalvojau, o ir foto bus įdomesnės :) Pirkom ir kitų atributų su patruliais, jų yra mūsų parduotuvėse, tai ir vienkartinės lėkštės, ir servetėlės, žvakutės ir kita.

Taigi, apie rėmelio gamybą :) Iš fanieros vienas nagingas bendradarbis išpjovė man rėmelį maždaug 1m × 0,80 m ir dvi kojas, kurias klijavau paprasta stora lipnia juosta (čia truputį prasta mintis, nes lipni juosta prastai laikosi prie fanieros. Kelis sykius teko klijuot vėl ir vėl, taigi vienai šventei kaip ir atlaikė). Penketą iškirpau iš kartono, (panaudojau didelę dėžę) apklijavau jį dovanų popieriumi. Patį rėmelį taip pat apklijavau raudonos spalvos popieriumi. Visą kita - raidės, paveiksliukai, tai jau fantazijos reikalas, suradau juos internete ir atšvietus klijavau prie rėmelio. 


        

Šventė buvo tikrai linksma," Patruliška", o svarbiausiai labai patiko mano penkiametei :) Rėmelis  atliko savo paskirtį, nuotraukos gavosi kitokios....

Agnė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą