Reikės:
- 2 doradų /apie 1 kg/,
- 300 gr. mažų pomidoriukų,
- 5 skiltelių česnako,
- 1 citrinos,
- 3-4 š. alyvuogių aliejaus,
- druskos, pipirų.
Doradų žvynus nuskusti,
išvalyti vidų ir įpjauti įstrižai keliose vietose. Įtrinti druska, pipirais
išorę ir vidų. Į vidų įdėti griežinėliais pjaustytą citriną. Dėti į kepimo
indą. Ten pat sudėti įpjautus pomidoriukus. Ant žuvies dėti sutraiškytus
česnakus, apšlakstyti aliejumi ir kepti 200 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
P.s. valgyti ne tik žuvį, bet ir padažą-sultis, kurios išsiskiria kepant žuviai. Tam labai tinka batonas ar balta duona: pamirkai ir ... Skanaus!
Šaltinis Neringos blogas.
Mama Laima
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą