2022 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

Žalioji giria: partizanų pėdsakais (14 km) bei Panevėžio širdies takas (4 km) (TrenkTuras)

Dar du TrenkTuro paruošti maršrutai įveikti. Orai šiltėja, uodai piktėja. Jei jau žygiuoji, tai jokiu būdu nesustok :D. Prie purškiklių rodos jau jie pripratę ir tik mėgaujasi skleidžiamu purškiklių aromatu. 

Pirmas maršrutas ir šios dienos tikslas - Žalioji gitia: partizanų pėdsakais 14 km.  Maršrutas suviliojo, maršrute esančiais, bunkeriais. Pats maršrutas veda tiesiog girios takais. Gamta graži, bet niekuo neypatinga. Daug šlapių atkarpų, būtini neperšlampami batai. 

Mes radome du bunkerius, vienas visiškai užvirtęs, likęs tik "dangtis", kitame matosi anga, bet lįsti gal jau ten nevalia, nors ir kaip smalsu bebūtų.. Baisu, kad gali taip ir likti tame bunkeryje su visam... Uodams pamaitinti :D O  gal pagrindinio bunkerio mes net neradome? Lieka klaustukas.




Skaniai papietavę Etno Dvare Panevėžyje dar apėjome ir Panevėžio širdies formos, širdies taką (4km). Maršrutas prasideda gražioje vietoje, Kultūros ir  poilsio parke, taku palei Nevėžį. Toliau veda miesto šaligatviais, taip galima susipažinti su miesto dalimi ir vėl grįžtama prie upės. 




Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą