2018 m. spalio 18 d., ketvirtadienis

Bulvinukų šeimyna ruošiasi į darželį


Pasakojimą pradėkim nuo to, kaip kalytei Bulvei ir šuneliui Kartoškai gimė dvi nuostabios dukrelės - Potata ir Cepelina. Juokauju. Šis pasakojimas ir vėl apie menines kančias, gaminant "kažką'' rudens gėrybių tema į vaikų darželį.


Po bulviakasio močiutė mums į maišiuką parinko įdomesnių bulvių, kurioms, atrodo akis įdėk ir jau nieko daugiau daryti nebereikia. Na gal nevisai taip, bet paėmus bulvę, tu joje matai jau kažką. Aš šį kart visose mačiau ančiukus 😊 Atrodė įdėk akis, snapą ir nieko nebereikia galvoti. Bet mažoji nusprendė, kad taip lengvai neišsisuksiu, pareiškė, kad darysim šuniukus ir taškas 😊. Taip taip ir vėl šuniukus (čia turėtų būti tas emociukas, kuris susiima už galvos, vaizduodamas, o neeee !!!! ) Šuniukai jau mūsų šeimos brendas ir jis neišeina iš mados :D
Apie patį gamybos procesą labai nesiplėsiu. Iš turimų pagaliųkų, lapų, pipirų, kriauklių, giliukų, gvazdikėlių ir to, ką radau po ranka ir vėl, žinoma, kad aš, padariau šuniukus :D. Sunkiausia buvo juos priklijuot prie faneros. Pavyko su "super glue", nes karšti klijai kažkaip nelaikė nors tu ką. Tikriausiai nelipo prie bulvės. Fanerą apklijavau rudeniniais lapais. Šuniukus papuošiau kaspinėliais. Sukomponavau, lyg mano šuniukai žaidžia kamuoliukais iš siūlų. Na ir dukra treptelėjo kojele, kad būūūtinai reikia šunų maisto.Tai priklijavau bliūdelį, o ji, į jį pridėjo kaštonų, giliukų... Negali gi būti bliūdelis be "maisto" šunims :D Jeigu kas bandys pasigaminti tokius šuniukus, manau įdėjus ir kažką kitą, jie gausis ne ką mažiau nuostabūs. Aklai nukopijuoti ir bėgti ieškoti būtent to kas čia įdėta visai nereikia. Dalinuosi idėja kas išėjo mums, jums gal pavyks dar geriau.




Agnė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą