2017 m. spalio 18 d., trečiadienis

Alizai šešiolika mėnesių

Apie 16-tąjį Alizos mėnesį neturiu nė ką parašyti... Atrodo apart sugebėjimo apsiauti savo tėvelių batus nieko naujo neišmoko, nepadarė, tik tobulėjo tame, ką pradėjo daryti ankstesniais mėnesiais.


      
Vaikšto, burbuliuoja, žaidžia, žiūri mokamuosiu filmukus, labai mėgsta leisti laiką ne namuose. Tobulas vaikas kelionėms, ypač viešuoju transportu, kai nereikia būti pritvirtintai prie specialios kėdutės, kai gali judėti kaip tik patinka. Važiuojant automobiliu reikia derintis prie pietų miego, nes ilgai ramiai neišsėdi.
Visada labai garsiai išreiškia savo poreikius. Mokinu, kad vietoje stenėjimo kviestų mane "mama" kai nori, kad aš jai kažkuo pagelbėčiau. Tačiau labai sunku iškrapštyti tą nuo pirmų dienų įsišaknijusį būdą (kalbu apie verkšlenimą).
Šiuo metu Alizos ūgis beveik 84 cm., o sveria mergina apie 11 kilogramų. 86-to dydžio drabužiai jau kaip ir ant ribos, bet sekantis (92-tras) dydis dar gerokai per didelis. Palankstom, paraitojam vaikui drabužėlius - susisukame. Panašu, kad ilgai Aliza nešios būtent 92-trą dydi, nes augimo sparta ryškiai sulėtėjusi. Viskas kaip ir priklauso.


Aistė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą