Ir
vėl tas klausimas "ką šiandien gaminsim?". Ir vėl pasitarimas su
kolege. Ir vėl gera jos idėja. Skonis žemaičių blynų.
- faršas - 200g,
- kiaušiniai - 2vnt,
- virtos bulvės - 5vnt,
- svogūnas,
- prieskoniai (aš tiesiog dėjau druskos, pipirų)
- malti džiūvėsėliai (pirštelių apvoliojimui),
- aliejaus.
Gaminam.
Virtas
bulves sutriname į košę, sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus. Įdedame mėsą,
prieskonius ir įmušame 2 kiaušinius. Masę labai gerai išmaišome ir formuojame
pirštelius (nedarykit labai storų, neiškeps). Suformuotus pirštelius pamirkome
kiaušinio plakinyje bei apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje iš abiejų
pusių, kol piršteliai gražiai paruduos.
Mes
valgėme su grietine.
Skanaus.
Recepto
idėja pasiskolinta iš skanusreceptai.lt
Renata
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą