2015 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Poilsis su mažu vaiku Sherwood Club Kemer 5*. Viešbučio aplinka. Animatoriai



Viešbučio teritorija sutvarkyta nepriekaištingai. Ją tvarko dažniausiai nakties metu bei paryčiais. Gazonai nušienauti, niekur nepamatysi nuo medžių prikritusių lapų, nei vienos šiukšlelės. 


Nors jau buvo spalio pabaiga, daug kur galima buvo pamatyti žydinčias gėles, medžius. 



Mano mažylė pirmą katrą pamatė mandarinų medį, kuriame kabėjo daug dar žalių mandarinų. Pirma, ji labai nustebo, vėliau jai kilo mintis pririnkti jų namo. 


 Mums, kaip miesto gyventojams ir neturintiems diedukų kaimuose, visa augmenija yra neregėta, nematyta. Tad viską čiupinėjom. 


            Gazonus dažniausiai laisto nakties metu, bet kai diena būna karšta, juos laisto ir dieną. Buvo smagu stebėti mano dukros reakciją į staiga iš po žemės iškilusi lietutį. 


Vakarais apeidavom visą viešbučio teritoriją. Esu kažkur girdėjusi tokį teiginį , kad turkai labai nemėgsta kačių. Keista, bet galima išvysti ir tokį reginį. Labai miela kačiukų šeimyna. Poilsiautojai visi jas maitino. 

            Apsipirkti ėjome į netoliese esantį miestelį. Nieko ypatingo jame nėra, jokių Turkijai nebūdingų prekių. Bet palyginus su Avsalaro miesteliu – kainos trigubai mažesnės, o pasiderėjus dar kokius 30-40% numes. Visi prekeiviai šneka rusiškai, kitų kalbų nemoka. Tik įžengę į miestelį pamatėm.


Kaskart grįžus į savo kambarį mus stebino tvarkytojų palikti siurprizai. Tiesą sakant, kasdien palikdavau ant lovos bakšišą. Kas nežino, „bakšišas“ t.y. arbatpinigiai. 


Bendraujant su kitais poilsiautojais nustebau, kad palieka kas antrą dieną nuo 20 euro centų iki 1 euro. Manau, kad kiekvienas darbas turi būti apmokomas, tad palikdavau kasdien po 2eurus. Nuo to tikrai “nenubiednėjau”. Gal dėl to ir gaudavom malonius siurprizus. Kiek teko girdėti – aptarnaujančiam personalui 5eurai yra nemaži pinigai. 1euras = 3,20 turkiškos liros.
Ypač graži aplinka vakarop.


Kaip jau minėjau, atostogavome spalio pabaigoje, tačiau animatoriai tikri šaunuoliai. Pilni energijos, komunikabilūs, draugiški, tikri poliglotai – susikalba su visais turistais.
Kasryt  lygiai 10 val jungdavo dainą  „Good morning original version “, apibėgdavo visus esančius pliaže bei prie baseinų turistus ir asmeniškai pasisveikindavo. Rytais pravesdavo mankštą, jogos užsiėmimus, aerobiką. Dieną žaisdavo futbolą, vaterbolą, "Boccia", organizuodavo įvairius konkursus vaikams, tokius, kaip „atspėk melodiją“, kas greičiau pastatys aukščiausią smėlio pilį, šokių konkursus ir t.t. Rasdavo užsiėmimų visiems, išjudindavo net ir labiausiai besipriešinančius turistus, kurie vėliau jiems dėkojo už pramogą.
            Vakarais būdavo įvairūs renginiai: pižamos vakarėlis, baltų drabužių vakarėlis, disko 80.. Viena diena mums pasitaikė lietinga, tad animatoriai suorganizavo Oktoberfestą. Net atsivežė vokiško alaus, kepė dešreles, darė įvairius konkursus. Dalyvavom su dukryte visur, kur tik galėjome, tad ir įspūdžiai liko nuostabūs.
Viešbutis turi naktinį klubą bei disco areną,  kur kas vakarą vyko įvairūs renginiai bei konkursai.




Naktinis klubas yra nutolęs nuo gyvenamosios viešbučio vietos gal kokius 800m. Manau, tai labai apgalvota, nes būnant kambariuose nesigirdi jokio triukšmo, jei nebenori dalyvauti naktiniame viešbučio gyvenime.
Apibendrindama visus savo bei mano mažos dukrelės įspūdžius – mūsų atostogos buvo SUPERINĖS!!! Visiems rekomenduočiau pailsėti šiame viešbutyje bent savaitę. Aišku, kaina kandžiojasi, bent jau mano kišenei, tačiau kas galėjo iš anksto žinoti, kad mums taip pasiseks ir ilsėsimės būtent čia.
Sherwood Club Kemer – mes dar grįšime. 


 Mama Julija

2 komentarai:

  1. Kaip smagu pamatyti tokius vaizdelius, kai už lango brrr, ruduo :)
    Šaunuolė mama Julija ir linkėjimai gražuolei dukrytei!

    AtsakytiPanaikinti