2017 m. rugsėjo 28 d., ketvirtadienis

Lekiam panemunės keliais. Sveikatingumo takas iki Dievų ir Deivių slėnio.

Na, ir lekiant namolio, likusį laiką iki pradės temti, išnaudojom užsukę į Kulautuvą. Smalsu buvo pamatyti Dievų ir Deivių slėnį. Kiek teko išsiaiškinti, tai tas slėnis yra ten pat kur ir Kulautuvos sveikatingumo takai. Vos pamatę medines skulptūras nurodančias takų pradžią sustojom. Pavaizduotame žemėlapyje išstudijavome takus, na bent jau taip galvojome, kad išstudijavome. Iš siūlomų takų pasirinkome vidutinio ilgio. Ten juk yra pažymėtas ir Dievų slėnis ;). Mūsų pasirinktas takas buvo pažymėtas žalia spalva. Pirmyn. 




Visai smagiai įrengtas sveikatingumo takas miške. Yra "knygos" kuriose supažindinama su miško gyventojais, suoliukai poilsiui, regykla pasižvalgymui ir poilsio minutėlei. 



Gamtos laiptai... Kai drėgni orai, jais lipti sakyčiau pavojinga, labai slidu ...

Taip einant miško takais, sekant ant medžių pažymėtom žaliom rodyklėm, besigrožint gamta, bei įrengtomis aikštelėmis... 







Pasiklydome !!! Vienoje sankryžoje ėmė ir dingo nuo medžių žymos. Keliai išsiskiria į keturias puses, o kur eiti nežinia. Dar plius temti pradeda, truputį baugu.. O mes dar Deivių slėnio neradę, ką ten slėnio, dabar jau labiau norisi automobilį susirasti :D. Na bet mes juk protingos moteros, gerą kryptį ėmėm ir laimingai kelią suradom, tik dar eidamos keliu mintyse galvojom, kad tik tas kelelis būtų. Kažkur tolumoj pamačiusius automobilio kampą šypsenos veide nušvito. O ir Deivių slėnį beeidami radom, pasirodo kokių 100 metrų nuo automobilio buvo nuoroda į slėnį. Tereikėjo šiek tiek įdėmiau pasidairyti išlipus iš automobilio :D. Kol dar matosi kur eiti, susiradome ir slėnį. 


       
Pasitiko medinė varna..












 

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą