2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

Triušiukų slėnyje

Pavasaris šiemet pokštauja kaip turi būt. Negali žinot kurį rytą vėl teks traukti žieminius batus... Tikiuosi, tai buvo paskutiniai šių metų pokštai.
O šiandien graži, saulėta diena. Pasakiškai gražiai atrodo žaliuojantys medžiai, dygstanti žolė - bundanti gamta. Ta proga, smagi kompanija, nusprendėme aplankyti "Triušiukų slėnį". Šio slėnio įkūrėjai - Renata ir Ramūnas Lamauskai. O slėnis įsikūręs Antalamėstės k.,Saldutiškis, Utenos raj. Kainos - vaikams iki 3 metukų - nemokamai, nuo 3 iki 12 metukų  - 2 eurai, virš 12 metų  - 3 eur. Buvimo laikas neribojamas ;). 

Sveiki atvykę! 
Triušiukų slėnis 
Vienoje vietoje gausybė gražuolių triušiukų. Šiuo metu 2 ha plote, aptvertoje teritorijoje, eksponuojama daugiau nei 40 skirtingų veislių triušių ir triušiukų. Į triušiukus galima ne tik pažiūrėti. Galima juos paglostyti, pamaitinti, net gi paimti ant rankų. 

Judrusis mažylis
Baltoji gražuolė 

Prie triušiukų namelių yra išsamūs aprašymai, apie to namelio gyventojus.. 
Triušiukų gyvenvietė ;) 

Žiūriu pro langelį, laukiu aš mergelių :D 


Triušiukų slėnio Madam Fifi :D 
Taip pat ten galima pasigrožėti tauriaisiais elniais (bailiukai, slepiasi miškelyje ;) ), Kamerūno ožiukais, nutrijomis, įvairiais paukščiais: stručiais, fazanais, kalakutais, dekoratyvinėmis vištomis, žąsimis, antimis, putpelėmis ir kitais šio slėnio gyventojais.

 



Gražioji Triušiukų slėnio pora ;)





Kol ponas kalakutas aiškina mums savo parapijos taisykles, šios dvi gražuolės vaišinasi jo grūdais :D
Pikčiurna, lenktynininkas :D Vienas iš mūsų kompanijos bandė su juo palenktyniauti.. Laimėjo draugystė :D

Ponis, kuris mėgsta megztinius ir džemperius pakramsnoti :D 
Pasirodo glostymas ne visiems patinka :D 


Šiame slėnyje galima ne tik susipažinti su gyvūnais ir paukščiais, paglostyti ir pamaitinti triušiukus, bet ir papramogauti: pajodinėti Poni arkliuku, pašokinėti ant batuto, pasisupti ant supynių, pamėtyti kamuolį į krepšį, pažaisti smėlio dėžėje ar tiesiog pailsėti pavėsinėje, pasigrožėti gamta.

Aš tikrai dar čia grįšiu ;)  

Renata

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą