2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Šokoladinis sviestas

Greitiems ir saldiems pusryčiams – šokoladinis sviestas užteptas ant batono. Gerai dienos pradžiai ir mažiems ir dideliems.


Reikės:
  • 125 g sviesto (kambario temperatūros),
  • 50 g juodojo šokolado (mažiausiai 50%),
  • 3 valg. šaukštai saldinto kondensuoto pieno,
  • 2 valg. šaukštai kakavos.
 
Pirmiausia reikia šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje. Sviestą išsukti su kondensuotu pienu, supilti išlydytą šokoladą, suberti kakavą ir viską gerai išmaišyti. Masę supilti į plėvele išklotą indelį ir dėti į šaldytuvą geriausia nakčiai. Skanaus!


Mama Elžbieta

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą