2014 m. gruodžio 4 d., ketvirtadienis

Pasaka ant lango 2014-2015 metai



Šiemet ir vėl mano atžalos nieko išradingiau  nesugalvojo ir panoro pasakos ant savo lango, tik kitokios nei buvo pernai -> Pasaka ant lango 2013-2014 . Toks buvo užsakymas :D Dar pernai buvau nusižiūrėjusi idėją viename blog'e, kuriame ne kartą jau radau man patikusių idėjų, susipirkau reikalingų priemonių ir kibau į darbą.

Reikėjo:
  • paralono (pirkau paraloną orlaidėms, dydis kaip tik mano palangei),
  • šviečiančios girliandos, tiktų gal labiau nespalvota, bet taip jau gavosi, kad pas mus šviečianti keliomis spalvomis :) Ir dar prie to pačio pasakysiu, kad šiemet radau girliandą ne į elektrą kišamą, o su baterijomis, todėl jokių kabančių laidų, prailgintuvų ir t.t.
  • storesnio piešimo popieriaus (ant lango klijavimui gali būti ir plonesnis, bet palangei reik storesnio, kad nenulinktų kokia eglutė ar nesigautų girtas, pasviręs briedis :D ),
  • kartono gabaliukų,
  • žirklių,
  • peilio,
  • pieštukinių klijų,
  • piešinio, kurį iškirpsime (internete galima rasti trafaretų, kuriuos atsišvietus iškarpome ar išpjaustome).


Darbo eiga: atsišviečiame ar nusipiešiame piešinius, kuriuos kirpsime ir iškarpome. Jų rasime čia -> Naujametinės dekoracijos .

Mums reikėjo 9 piešinukų ant A4 formato. Paraloną patiesiame ant palangės. Įpjauname skylutes ir įtvirtiname lemputes.


Taip pat įpjauname vietą ir įstatome kartono kvadratukus, ant kurių įmausime piešinį, kad stovėtų. Galima tai daryti iš dviejų pusių, bet aš dariau iš vienos, o antrą dalį piešinių klijavau pieštukiniais klijais tiesiog ant lango. Paralono kraštą, kad dailiau atrodytų, apklijavau baltu popieriumi, užlenkiant ir pakišant po juo, taip pat pieštukiniais klijais. Beliko tik surengt mūsų pasakos įžiebimo ceremoniją ir vualia :D  Iš lauko pusės nuo gatvės gal ir nėra vaizdo ypatingo, bet namuose tikrai suteikia jaukumo, ramumo ir to neapsakomo jausmo belaukiant šv. Kalėdų.



Agnė

Idėja iš čia -> Idėjų parkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą