2014 m. vasario 10 d., pirmadienis

Naminiai čeburėkai



Reikia:
  • 400 g varškės,
  • 4 kiaušiniai,
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos,
  • 2 arbatiniai šaukšteliai grietinės,
  • miltų tiek, kad neliptų tešla prie rankų.
  • Įdarui: 
  • kiaulienos faršo apie 400 g, 
  • prieskonių, 
  • truputis svogūno, 
  • šlakelis kefyro.
  • Kepimui: aliejaus.

Varškę gerai ištrinam su kiaušiniais, sodą sumaišom su grietine, kad išputotų, supilam į varškės masę, dedam miltus ir minkom. Pasiruošiam įdarą - viską suminkom. Iš tešlos darom apskritimus, dedam plonai mėsos įdaro ir kepam aliejuj, kol gražiai apskrunda. Išėmę dedam ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Skanaus!

Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą