2014 m. vasario 10 d., pirmadienis

Naminiai čeburėkai



Reikia:
400 g varškės,
4 kiaušiniai,
1 arbatinis šaukštelis sodos,
2 arbatiniai šaukšteliai grietinės,
miltų tiek, kad neliptų tešla prie rankų.

Įdarui: 
kiaulienos faršo apie 400 g, 
prieskonių, 
truputis svogūno, 
šlakelis kefyro.
Kepimui: aliejaus.


Varškę gerai ištrinam su kiaušiniais, sodą sumaišom su grietine, kad išputotų, supilam į varškės masę, dedam miltus ir minkom. Pasiruošiam įdarą - viską suminkom. Iš tešlos darom apskritimus, dedam plonai mėsos įdaro ir kepam aliejuj, kol gražiai apskrunda. Išėmę dedam ant popierinės servetėlės, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Skanaus
Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą