- 100 g margarino,
- 200 g medaus,
- 200 g cukraus,
- Viską išlydyti ir ataušinti.
- 2 kiaušiniai,
- 500 g miltų,
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono,
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių.
- Šiuos produktus sudėti į jau ataušusią skystą masę ir gerai išminkyti.
Tešlą
palaikyti šaltai bent 2 val., galima ir per naktį, tik jau šaldytuve. Kepti 200
laipsnių temperatūroje.
Puošėm
iš vieno kiaušinio ir penkių šaukštų miltinio cukraus, dar šiek tiek, ant
šaukštelio galo, dėjom citrinos rūgšties, plakti reikia tiek kad nekristų tešla
nuo šaukšto.
Skanių
Šventų Kalėdų :)
Mama
Inga
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą