2013 m. gruodžio 23 d., pirmadienis

Meduoliukai

100 g margarino,
200 g medaus,
200 g cukraus,
Viską išlydyti ir ataušinti.
2 kiaušiniai,
500 g miltų,
1 arbatinis šaukštelis cinamono,
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių.
Šiuos produktus sudėti į jau ataušusią skystą masę ir gerai išminkyti. 
Tešlą palaikyti šaltai bent 2 val., galima ir per naktį, tik jau šaldytuve. Kepti 200 laipsnių temperatūroje.
Puošėm iš vieno kiaušinio ir penkių šaukštų miltinio cukraus, dar šiek tiek, ant šaukštelio galo, dėjom citrinos rūgšties, plakti reikia tiek kad nekristų tešla nuo šaukšto.

Skanių Šventų Kalėdų :) 
Mama Inga

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą