Rudenį, kai atvėsta oras,
neišvengiamai užklumpa sloga ir pirmiausia ko griebiuosi tai česnakas ir
imbieras. Taigi užsiplikiau arbatos su imbieru ir pasigaminau užtepėlę su daug
česnako.
Reikės:
- virtų pupelių,
- saulėje džiovintų pomidorų,
- česnako,
- druskos ir pipirų.
Proporcijos pasirenkamos
pagal kiekvieno skonį. Aš gaminau iš stiklinės virtų pupelių, poros didelių
skiltelių česnako, 10 saulėje džiovintų pomidorų, 3-4 šaukštai aliejaus nuo
pomidorų. Viską smulkinau peiliu po to dar truputi patryniau šakute. Įdėjau druskos
ir pipirų. Jei norisi vientisos masės, reikėtų naudoti smulkintuvą. Užtepėlę
valgiau su paskrudintu batonu.
Skanaus!
Mama Jurgita
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą