2013 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

Obuolių pyragas

Ruduo - obuolių metas. Tai kaip gi be obuolių pyrago?  Paprastas, greitas ir skanus.



  • 3 kiaušiniai, 
  • šaukštelis kepimo miltelių, 
  • šaukštelis vanilinio cukraus, 
  •  1,5 st miltų, 
  • 100 ml aliejaus,  
  • obuoliai, 
  • 1 št cukraus, 
  • džiuvėsėlių pabarstymui.

Kiaušinius su cukrumi ir vanilinu išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius, viską išmaišyti, po to pilti aliejų. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą ir gerai išmaišyti. Formą ištepiau sviestu ir pabarsčiau džiūvėsėliais. Kepti pagal savo orkaite, man šį kartą iškepė per 20 min.

Mama Inga

1 komentaras: