2013 m. liepos 7 d., sekmadienis

Cukinijų "blyneliai"

  • Jauna cukinija,
  • maltų pipirų,
  • druskos,
  • miltų
  • kiaušinio,
  • aliejaus.

Cukiniją švariai nuplauti ir supjaustyti 0,5 cm storio griežinėliais. Kiekvieną jų pabarstyti pipirais ir druska. Palikti pastovėti 5 minutes. Išplakti kiaušinį. Keptuvėj įkaitinti truputį aliejaus. Kiekvieną griežinėlį pavolioti miltuose ir kiaušinio plakinyje, apkepti iš abiejų pusių.

Skanus užkandis tiek šiltas tiek šaltas, tereikia gražiai sudėti, kad aliejus nuvarvėtų. Taip pat tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. 
Skanaus.


Mama Zita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą