2013 m. birželio 15 d., šeštadienis

Žuvienė ant laužo

Pagaliau atėjo mūsų pats mylimiausias laikas turistavimui, taigi, sezoną pradėjome nuo žuvienės.  Žuvienei praktiškai tiks viskas kas yra po ranka ir bet kokia žuvis .


Šį kartą aš naudojau žuvį grundalą,
marinuotus agurkus,
morkas,
bulves,
svogūnus,

laiškinius česnakus,
krapus,
petražoles,
druską,
pipirus, 
vandenį. ;)





Na ir smagioji dalis, dedam ant laužo puodą su vandeniu, į užvirusį vandenį dedame žuvį, bulves, morkas, svogūną ir verdame, jiems apvirus sudedame likusius ingredientus, sūdome ir pipiriname pagal skonį. Verdame, kol galutinai išvirs, gardiname grietine :)
Skanaus :)




Mama Vita

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą