2013 m. vasario 20 d., trečiadienis

Koridoriaus siena iš akmenukų

Nesibaigiantys remontai, amžinas pinigų stygius ir noras kažko neįprasto tikriausiai ir pastūmėjo šios idėjos įgyvendinimo link. Vaikštant pajūriu ir renkant gražius akmenėlius, šovė mintis, o kodėl nepabandžius?.. Milijonas klausimų vyrui, su kuo būtų geriau klijuoti, ar laikysis... Gavus reikiamus atsakymus prasidėjo akmenėlių masinis rinkimas, kad tik daugiau prisikrautume ir netektų pabaigtuvių laukti dar metelius kitus :) Gerai, kad užteko ir dar liko (gal dar šaus kokia mintis...). O štai rezultatas.






Reikėjo:
  • Plytelių klijų
  • Jūros akmenėlių 
  • Kam patinka blizgesys- vandeninio lako
Beje, nulakavus atsiranda ryškumas, išryškėja tikras akmenų grožis ir mano manymu,  mažesnė tikimybė, kad akmenėliai nubyrės.




Ką daryti? Klijus pasiruošti pagal instrukciją, apsišarvuoti kantrybe ir vieną po kito akmenuką lipdyti ant švaraus paviršiaus.




Mama Agnė

10 komentarų:

  1. oho įspūdinga ;) nu ir kantrybė :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dekui :) Prasom, bezdzionaukite :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. O sienos niekaip nepasiruoset? :) nudazet, ar ka kita daret?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Siena buvo tapetuota, tai tapetus lupom lauk, o daugiau nieko ir nedarem :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laba vakara,tiesiog norejau paklausti per kiek laiko padarete ta nuostabia siena is akmenuku??? ir kaip manote ar tiktu is vidaus aplink langus ir duris toks variantas???
    Aciu uz atsakyma.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveiki, uztrukome apie du vakarus. Sunku pasakyti del langu :/ Siaip prie langu dregna, kad nepradetu byreti :/ O aplink duris ir pas mus daryta jeigu matote :) Tik suklijavus patariu nulakuoti vandeniniu laku, taip jie tvirciau laikosi ir atrodo graziau :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki, praėjo 5 metai, po akmenėlių suklijavimo...ar vis dar tvirtai laikosi, ar nepabodo matyti tokį vaizdą, ar vis dar esate patenkinti? Man atrodo labai gražiai ir originaliai :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Yra viena vieta kur nubyrėjo keli ir teko paklijuoti iš naujo, bet galiu atsakyti kodėl, nes vaikai tranko duris ir durų rankena atsitrenkia :D Visi kiti laikosi! Dėl atsibodo, kažkaip nesusimasčiau :D Tai reiškiasi iki šiol NE :D

    AtsakytiPanaikinti